Planchetten

Zo goed als al onze planchetten worden geschaafd op bestelling. In het hoogseizoen hebben wij voor u wel enkele standaardprofielen op voorraad.

Het voordeel van op maat te schaven is dat wij de planchetten volledig volgens uw wensen kunnen produceren. Bij Padouk is er het bijkomende voordeel dat alle planchetten nog hun vuurrode kleur hebben. Wij zullen deze desgewenst inpakken in UV-werende plasticfolie zodat deze hun kleur behouden.

STANDAARD PROFIEL

Wij kunnen voor u alle gewenste diktes en breedtes schaven die de houtdimensies ons toestaan. Vraag naar onze mogelijkheden!

Onze standaard planchet met blinde vernageling heeft twee afgeschuinde kanten en een lip voor de blinde bevestiging. Dit profiel schaven we bijna dagelijks dus heeft dit profiel bij gevolg de kortste levertijd. 

planchetten_1

Kops tand & groef

Momenteel zijn onze planchetten ook beschikbaar met een kopse tand en groef. Het voordeel van vier gegroefde zijden te hebben is dat er veel minder tijd verloren gaat tijdens het plaatsen van een gevel of scherm. Planken zijn momenteel te krijgen in een lengteassortiment van 1.05 tot 3.05m. Padouk planchetten met kopse tand en groef geschaafd zijn op stock!

kops tand en groef

Vraag offerte aan voor meer informatie.

Onderstructuur

Tali hardhout in 23mm x 43mm is hiervoor geschaafd op stock

Beschikbare houtsoorten

11112007-IMG_6842_ret