Planchetten

Planchettes met tand en groef maken de gevelbekleding strak én sterk! De plaatsing is gemakkelijker omdat je de planken als een kliksysteem in elkaar kan schuiven. Deze zijn zowel mogelijk met zichtbare als onzichtbare bevestiging. 

Zo goed als al onze planchetten worden geschaafd op bestelling. In het hoogseizoen hebben wij voor u wel enkele standaardprofielen op voorraad.

Het voordeel van op maat te schaven is dat wij de planchetten volledig volgens uw wensen kunnen produceren. Bij Padouk is er het bijkomende voordeel dat alle planchetten nog hun vuurrode kleur hebben. Wij zullen deze desgewenst inpakken in UV-werende plasticfolie zodat deze hun kleur behouden.

Wij kunnen voor u alle gewenste diktes en breedtes schaven die de houtdimensies ons toestaan. Vraag naar onze mogelijkheden!

STANDAARD PROFIEL

Onze standaard planchet met blinde vernageling heeft twee afgeschuinde kanten en een lip voor de blinde bevestiging. Dit profiel schaven we bijna dagelijks dus heeft dit profiel bij gevolg de kortste levertijd. 

Een planchet met rechte kanten is ook mogelijk, een kort overzicht:

overzicht planchettes

Bovenstaande profielen zijn niet de enige beschikbaarheden. Bij aanvraag van een offerte maken wij uw gewenst profiel op maat.

Extra diensten

overzicht-extras

Vraag offerte aan voor meer informatie.

Onderstructuur

Tali hardhout in 23mm x 43mm is hiervoor geschaafd op stock

Beschikbare houtsoorten

11112007-IMG_6842_ret